Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
040-628 6110 - Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen
Nyhetsbrev erbjudande : -15% rabatt på din första order utan minimiköp

Säker betalning


 

Betalning: ett ytterligare säkerhetssteg 

Kreditkortsbetalningar över 30 euro autentiseras med hjälp av 3-D Secure-systemet. När dina bankuppgifter har bekräftats får du ett meddelande om din banks applikation. Du kan sedan identifiera dig med hjälp av ett lösenord eller ditt fingeravtryck. När verifieringen är godkänd är din beställning slutförd och du får ett bekräftelsemail. Om du har några frågor om 3-D Secure kan du kontakta din bank direkt. 

 

 

I nuläget erbjuder vi tre betalningsmetoder. Kunden kan välja mellan att betala med:

 

- Betalkort

Visa, MasterCard, Visa Electron

och Maestro (Euroline) 

 

- Paypal

 

- Klarna: Obs

 

 

Betalningen sker med betalkort, Klarna eller med Paypal. När du klickar för Paypal kommer du automatiskt att föras till Paypalssida där du begärs logga in. Om du inte har ett Paypal-konto kommer betalningen inte att genomföras. I en dylik situation kan det hända att du efteråt i ditt konto ser beställningen med texten "inväntar betalning". Den här beställningen kommer automatiskt att raderas om bestalningen genom Paypal inte fullbordarts. Du kan alltså lägga en ny beställning och välja någon av de övriga betalningsmetoderna för att genomföra köpet.

Vegaoo.se åtar sig rätten att kontrollera personuppgifter för att verifiera att personen som står för betalningen är den samma som gjort beställningen. Detta gör vi i syfte att minska risken för bedrägeri. I den dylik situation kontaktar vår kundservice kunden för att få tilläggsinformation för verifiering. Beställningen kommer automatiskt att annulleras om verifieringen misslyckas eller om de begärda uppgifterna uteblir.

 

 

Företagskunder uppmanas skapa ett nytt användarkonto i företagets namn och mata in en momsregisterinsgnummer. Momsregistreringsnummern är samma som organisationsnummret + 01 i slutet. Om företaget är momsregistrerat kommer alla priser att visas utan moms eftersom man som företag EU-länder emellan handlar momsfritt. Du kan testa om ditt företag är momsregistrerat här. OBS! Företag kan inte betala mot faktura i nuläget.

 

För att garantera en säker betalning använder vi oss av en service som utför betalningen genom säkra servrar. Vi kommer aldrig att ha tillgång till ditt bankkortsnummer. Informationen är krypterad och säkrad med vårt SSL 3 protokoll (Secure Socket Layer) över nätet, ett protokoll som har blivit en global norm och som är kompatibelt med de mest använda webbläsarna.

Vi har mottagit din förfrågan