Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
040-628 6110 - Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen
Nyhetsbrev erbjudande : -15% rabatt på din första order utan minimiköp

Storleksguide


HUR VÄLJER MAN RÄTT STORLEK?
 

Damer

 

Vi har försökt märka storlekarna med europeiska mått för att du ska få en uppfattning om storleken. I damstorlekar kan du se att en S motsvarer EU 38, en M EU 40 och så vidare. Som du kanske märker är de här kläderna ofta lite större än storlekarna i klädbutken. Maskeradkläder är gjorda för att passa många olika kroppar. Vi kan även hjälpa dig att hitta rätt storlek, vi kan kolla i vår databas med kundkommentarer och se om vi har specifika mått i vårt system. Kontkta oss på 040 628 6110 för personlig hjälp!

 

Herrar 

 

I vissa maskeradkläder för män så kan det stå en siffra efter som till exempel Medium (40). Det är bara att glömma den här siffran, om du normalt använder medium, ta en medium! Du kan också få assistans på telefon eller mejl!

040 628 610 eller kundservice@vegaoo.se.

 

Storleksguide
Vi på Vegaoo.se har en storlekstabell vid varje maskeraddräkt. Med hjälp av den hittar du rätt storlek.  Du hittar storlekstabellen på varje produktbeskrivningssida på datorversionen av Vegaoo.se. Klicka bara på « Storleksguide » under «Välj storlek ».

 

 

 

Storleksguiden är baserad på medeltal av leverantörernas olika storlekar. Det här kan betyda att storleksguidens mått kan avvika. Våra kläder för vuxna brukar oftast uppfattas som lite större än vanliga storlekar. För våra kläder för barn kan det hända de är lite mindre än vanliga, eftersom våra barn brukar vara längre än i övriga europa. Kläder med mycket avvikande storlek brukar ha en kommentar i produktbeskrivningen.
 

För att få veta ett mera exakt mått ber vi dig att kontakta vår kundservice på telefon eller mejl! Så, om du har fler frågor är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundservice!

 

 

Telefon: 040 628 6110

Mejl: Kundservice@vegaoo.se 

Vi har mottagit din förfrågan