040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17:00

 
 
 
 
Maskeradkläder enligt färg

Maskeradkläder enligt färg

HITTA MASKERADDRÄKTEN ENLIGT FÄRG

SÄTT FÄRG PÅ FESTEN

Här om dagen hade jag en trevlig dam i luren. Hon skulle hålla födelsedagsfest, men inte vilken som helst, utan en 70-talsfest. Den här trevliga damen hade bestämt sig för att fira sin födelsedag som en riktig stjärna: Hennes dräkt skulle vara guldfärgad och glittrig. Jag hjälpte henne hitta vackra dräkter och accessoarer i färgen som hon valt, och samtidigt blev jag själv inspirerad av idén. Följande dag bestämde jag mej för att skapa den här sidan, en sida som låter dej som kund först välja färg, för att sedan bli erbjuden en mängd vackra maskeraddräkter och tillbehör just i den färgen.


FÄRG-TEMA PÅ FESTEN

När jag var ung och studerade var det populär med traffic-light partys. Det gick ut på att singlarna klädde sig i grön, de upptagna i rött, och de som inte riktigt bestämt sig eller kanske inte ville definiera sig klädde sig i gult. Jag minns hur vi suckade över att alla snygga killar bar rött. Om du ska fixa en liknande fest är den här sidan perfekt för dej, du kan enkelt välja vilken färg kalaset ska gå i! Tänk bara på vilka vackra bilder du får av kalaset om alla dyker upp i låt oss säga violett: Fixa violetta kläder, violetta engångsfat, violetta dekoration, violetta ljus… Violettkaka! Visst är det en rolig idé? Om du klickar runt bland de olika färgerna kan du inspireras och hitta de där riktiga snilleblixtarna!

Upptäck Vegaoos färgglada värld!

Är du på jakt efter en dräkt i en särskild färg? Då har du kommit rätt! Klicka bara på din favoritfärg så kommer du att se maskeraddräkter och tillbehör i just den färgen! Ni har också samlat våra favvodräkter i guld, och de som är dränkta i glitter och paljetter. Det har aldrig varit enklare att hitta favvodräkten! Hitta dräkten vid regnbågens slut, med Vegaoo.se!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev