040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17:00

 
 
 
 
Par

Pardräkter

222 produkter
 
Du har valt:
FILTER
POPULÄRA TEMAN
Tema
Fester
Varumärken
Färger

FÖR VEM ÄR EGENTLIGEN MASKERADDRÄKTERNA FÖR PAR?

DE SNYGGASTE DRÄKTERNA FÖR ALLA TYPER AV DUON!

Var är väl roligare än maskerad? Jo! Det är maskerad tillsammans med bästa vännen eller älsklingen! Vi här på Vegaoo.se har samlat ihop en hel hög både roliga, eleganta och unika maskeradkläder för par. När vi säger maskeradkläder för par så menar vi inte bara romantiska par, även om vi har en massa snygga kläder för såna, men också maskeradkläder för bästa polarna och för syskonen. Det bästa av allt är att när du köper maskeraddräkter för par, så sparar du automatisk lite pengar! Våra paraddräkter är alltid lite billigare än när du köper dräkterna separat. Vad tänker ni gå utklädda till? Hur bra som helst! Låt festen börja!


FÖRMÅNLIGA MASKERADKLÄDER FÖR PAR

Du trodde det skulle bli en dyr helg igen, eller hur? Du ska på fest och då ska de köpas present, maskeraddräkt och kanske nått att dricka? Vi har ett tips: Bjud över kompisen som också blivit inbjuden till maskeraden och bläddra tillsammans genom våra snygga maskeraddräkter för par. Det här tipset är toppen av tre orsaker: när du köper en maskeraddräkt för par, sparar du pengar jämtemot om du och din vän köper maskeraddräkterna separat. Dessutom får ni ju tagga inför festen tillsammans, vi lovar att ni hittar partykänslan när ni bläddrar bland våra vackra paraddräkter. Du kanske inte har tänkt på det här, men om nån ordnar en maskerad är det finaste du kan göra för att visa din uppskattning att komma i en riktigt fin och väl uttänkt maskeraddräkt. Inget verkar mer genom tänkt än att dyka upp som ett matchande par! Du hjälper värden och värdinnan att skapa rätt feststämning på noll-tid!

Sortera enligt:
123...5>>
 
 
123...5>>

Att klä ut sig i par eller i grupp skapar en alldeles fantastisk feststämning. Pardräkter hittar du hos Vegaoo.se i mängd och massor, och vi ser till att lägga in fler varje vecka! Det här betyder att du varje vecka hittar nya pardräkter som rent av kan inspirera dig till att ordna en rolig maskerad tillsammans med vänner och familj. När du själv blivit bjuden på maskerad, ring upp bästisen och ta ett glas framför skärmen medan ni kollar genom våra roliga maskeraddräkter för par. En pardräkt är inte bara hysteriskt roligt för dig själv och vännen, men med att dyka upp på partyt i matchande dräkter visar stor uppskattning för värden och värdinnan. När någon håller en maskerad finns det inget de önskar mer än att gästerna dyker upp i genomtänkta och snygga dräkter, alltså perfekt med en pardräkt!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev