Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
040-628 6110 - Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen
🎁 Alla våra erbjudanden hittar du här! 🎁

Elegant Vampyrpar - Pardräkt Vuxna

684 kr momsfritt 820 kr

Lägg i varukorgen ficheproduit.validermodification
  • Expressleverans från 24 timmar
  • Blixtsnabb leverans med DHL Express!  
  • Säker betalning  

Produktbeskrivning

Produktreferens
5332
Kan returneras?
Ja Se returvillkoren
Tillgänglig i
Unik Storlek 5332U01

De stiligaste blodsugarna!

Dam:

Denna Vampyrklänning i vuxenstorlek består av en lång klänning, ett halsband, ett krona och ett par handskar (skor ingår inte). Den svarta klänningen ärmlös och sydd i ett material som liknar sammetsvelour. Ett vinrött band med svart mönster går ner längs mittpartiet av klänningen, och snörning som är elastisk markerar midjan. klänningen är bekvämt stretchig i midjan. Mixen mellan långa, svarta, utställda armhandskar i sammetsvelour-liknandetyg, halsband och krona kompletterar kostymen. Halsbandet i sammetsvelour har ett kors med en röd oäkta ädelsten mitt fram och stängs enkelt med ett kardborreband. Kronan i svart tyg har även den en röd oäkta ädelsten mitt fram och bärs med hjälp av ett diadem.

Herr:

Vampyrdräkten består av en kappa med väst, byxa, bälte och löskrage (skor och löständer ingår ej). Kappan är svart med vinröda detaljer. En svart väst är fastsydd i kappan och de svarta breda bältet kan spännas ovanpå västen. Byxorna är svarta och elastiska. För att få den rätta vampyrlooken ingår en vit löskrage med en fuskrubin fastsydd frampå. I den här dräkten blir man riktigt blodtörstig.

De perfekta kostymerna för ett par som vill klä ut sig till eleganta vampyrer, och göra stort intryck på gästerna! Perfekt för att imppa på -Halloweenfesten!

Leverans

Leverans till ombud eller hemmet på ca 3 - 5 vardagar med DHL Eco

126 SEK

Leverans till ombud med PostNord ca 5 - 6 vardagar. Kan ej kombineras med Klarna

127 SEK

Expressleverans

210 SEK

 

LEVERANS TILL

NÖJD 

KUNDSERVICE

Vi har mottagit din förfrågan