Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
040-628 6110 - Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen

Mario™ och Luigi™ Förälder- & Barndräkt Lyxig

739 kr momsfritt 887 kr
766 kr momsfritt 919 kr -4%

Lägg i varukorgen ficheproduit.validermodification
  • Expressleverans från 24 timmar
  • Blixtsnabb leverans med DHL Express!  
  • Säker betalning  

Produktbeskrivning

Produktreferens
54MC
Kan returneras?
Ja Se returvillkoren
Tillgänglig i
One-size 54MCU01

Här kommer de roligaste TV-spelsparet!

Mario™ Förälder-dräkt:

Mariodräkten™ tillverkas på Marios officiella licens. Den består av overall med uppblåsbar mage, röd keps, handskar och mustach (skor ingår ej). Overallen i blått och rött känns igen från den kända videospelshjälten. Det blå är i fleece och föreställer Marios™ snickarbyxor. På bröstet finns gula låtsasknappar i plast. Dräkten knäpps i ryggen med kardborrband. Uppblåsbar plastmage för att efterlikna Marios knubbiga typ. Den hängs enkelt på axlarna med hängslen - som en väska. Mario™-kepsen i röd skumjersey har ett rött M på vit botten framtills. De tjocka handskarna är vita. Sista touchen är en självhäftande mustach i brun syntetfiber.

Luigi™ Barn-dräkt:

Luigi™dräktrn för barn är officiellt licensierad av Mario™. Den består av en dräkt, en lösmage, en huvudbonad, ett par handskar och en lösmustasch (skor ingår ej). Dräkten föreställer ett par blå, mjuka Hängselbyxor och en grön tröja. Den har ett par stora, gula plastknappar på framsidan. Dräkten har kardborreband på baksidan. Med den uppblåsbara magen i plast ser du större ut. Den bärs som en ryggsäck med de tillhörande kardborrebanden. Luigis huvudbonad är grön, gjord i skumgummi och pryds av ett L på framsidan. Handskarna är vita, tjocka och vadderade vid handlederna. Mustaschen är självhäftande och gjord av mörkbrunt syntetiskt hår.

Roligaste paret på festen, garanterat!

Leverans

Leverans till ombud eller hemmet på ca 3 - 5 vardagar med DHL Eco

126 SEK

Leverans till ombud med PostNord ca 5 - 6 vardagar. Kan ej kombineras med Klarna

127 SEK

Expressleverans

210 SEK

 

Vi har mottagit din förfrågan