Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
040-628 6110 - Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen
Hela 14 dagars returrätt!

Mario™ och Luigi™ Pardräkt Lyxiga

915 kr momsfritt 1 098 kr

Lägg i varukorgen ficheproduit.validermodification
  • Expressleverans från 24 timmar
  • Blixtsnabb leverans med DHL Express!  
  • Säker betalning  

Produktbeskrivning

Material
100% Polyester
Tvättråd
Handtvätt
Produktreferens
54MB
Kan returneras?
Ja Se returvillkoren
Tillgänglig i
One-size 54MBU01

Favoritbröderna räddar dej från svampar och sköldpaddor!

Mario™-dräkt:

 Mariodräkten™ tillverkas på MariosTM officiella licens. Den består av overall med uppblåsbar mage, röd keps, handskar och mustach (skor ingår ej). Overallen i blått och rött känns igen från den kända videospelshjälten. Det blå är i fleece och föreställer Marios™ snickarbyxor . På bröstet finns gula låtsasknappar i plast. Dräkten knäpps i ryggen med kardborrband. Uppblåsbar plastmage för att efterlikna Marios knubbiga typ. Den hängs enkelt på axlarna med hängslen - som en väska. Mario™-kepsen i röd skumjersey har ett rött M på vit botten framtills. De tjocka handskarna är vita. Sista touchen är en självhäftande mustach i brun syntetfiber. 

Luigi™-dräkt: 

 Dräkten Luigi™ hör till Mario™-licensen. Den består av overall, uppblåsbar mage, grön keps, handskar och mustasch (skor ingår ej) Den blå och gröna overallen känns igen som den kända videospelhjältens uniform. Luigis blå snickarbyxor är av fleectyp, med låtsas knappar i gul plast framtills på bröstet. Den knäpps i ryggen med karkborreband. En uppblåsbar plastmage som hålls på plats med hängslen runt axlarna som en väska ger Luigi den knubbiga formen. Den gröna Luigi-kepsen är av skumtyg och har ett L för Luigi framtills.

Leverans

Leverans till ombud eller hemmet på ca 3 - 5 vardagar med DHL Eco

126 SEK

Leverans till ombud med PostNord ca 5 - 6 vardagar. Kan ej kombineras med Klarna

127 SEK

Expressleverans

210 SEK

 

Vi har mottagit din förfrågan