Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
040-628 6110 - Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen
🎁 Alla våra erbjudanden hittar du här! 🎁

Harley™ & Joker™ - Pardräkt vuxna

1 336 kr momsfritt 1 603 kr

Lägg i varukorgen ficheproduit.validermodification
  • Expressleverans från 24 timmar
  • Blixtsnabb leverans med DHL Express!  
  • Säker betalning  

Produktbeskrivning

Produktreferens
4ZZE
Kan returneras?
Ja Se returvillkoren
Tillgänglig i
Unik Storlek 4ZZEU01

WOW-faktor!

Harley Quinn™

Den här Harley Quinn™-kostymen för vuxna hör till  Batman Arkham Citys™ officiella varumärke. Den består av en överdel, ett par ankelbyxor, ett chokerhalsband, ett par handskar och ett skärp (skor ingår inte). Den toppen är svart och kort. Framtill har den en påsydd vinröd väst i skinnimitation med snörning. I brösthöjd är toppen också i skinnimitation, i färgerna svart till vänster och vinrött till höger. De stretchiga ankelbyxorna är svarta och mörkvioletta. De är tajta med resår i midjan. Det svarta skärpet i skinnimitation har ett spänne och stängs i ryggen med kardborreband. Chokerhalsbandet matchar skärpet och har också kardborreband. Armskydden är gjorda i skinnimitation och har elastiskt tyg baktill. Ett är svart på handen och rött på ärmen, medan det andra är rött på handen och svart på ärmen. Det här är den kompletta Harley Quinn™- dräkten!

Joker

Joker Dark Knight™-dräkten för vuxna inkluderar en kavaj med insydd skjorta, en slips med sammanhängande fejkväst, Också ett par byxor och en ansiktsmask i latex ingår(handskar och skor medföljer inte). Den långa lila kavajen är sydd så det ger en effekt av att du bär en skjorta under. Den gröna västen med slipsen täcker endast bröstkorgen, inte ryggen. De randiga byxorna är elastiska i midjan. Med ansiktsmasken i latex blir du en definitiv kopia av Joker. Den här Joker-kostymen är idealisk för att styra kaoset som i Gotham City.

Det här är den perfekta maskeraddräkten till paret som älskar Batman filmerna och spelen!

Leverans

Leverans till ombud eller hemmet på ca 3 - 5 vardagar med DHL Eco

126 SEK

Leverans till ombud med PostNord ca 5 - 6 vardagar. Kan ej kombineras med Klarna

127 SEK

Expressleverans

210 SEK

 

LEVERANS TILL
DÖRR ELLER OMBUD!

NÖJD ELLER
PENGARNA TILLBAKA!

KUNDSERVICE
040-628 6110

Vi har mottagit din förfrågan