Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen
Tillfredsställd eller återbetalas

Romersktpar - Dräkt för Vuxna

241 kr momsfritt 289 kr

Lägg i varukorgen ficheproduit.validermodification
  • Expressleverans från 24 timmar
  • Blixtsnabb leverans med DHL Express!  
  • Säker betalning  

Produktbeskrivning

Produktreferens
3QCI
Kan returneras?
Ja Se returvillkoren
Tillgänglig i
One-size 3QCIT01

Festens kejsare och drottning!

Gudinnan:

Det här är en romerskgudinna, dräkten består av klänning med tillhörande röd mantel, pannband och skärp (skor ingår ej). Den långa klänningen är i tunt vitt polyester, ärmlös och med sprund från vänster lår till fot. Manteln fästs på höger axel med kardborreband och med ett spänne av plast som prydnad. Den är i röd polyester med ett svart band med guldornamentering som dekoration. Ett skärp som knyts med vita band framhäver midjan. Pannbandet av plast är dekorerat med guldlöv.

Herren:

Romardräkten består av en toga med mantelSkärp och diadem /skor ingår ej). Togan är i vit polyester och är rymlig och lätt. Nere på dräkten finns ett band med antika motiv. Halsringningen har en snodd i nacken som gör dräkten enkel att ta på sig. Manteln är av rött tyg och dras över huvudet så att den faller över axlarna. Den är försedd med ett låtsasspänne. Skärpet är i rött och guld och knyts bak med vita band. Diademet förestäler en förgylld lagerkrans.

Med denna dräkt blir du en sann romare under en maskeradkväll eller en teaterföreställning.  Kostymen passar perfekt för en maskerad eller teaterpjäs med Antikens Rom som tema.

Leverans

Leverans till ombud eller hemmet på ca 3 - 5 vardagar med DHL Eco

126 SEK

Leverans till ombud med PostNord ca 5 - 6 vardagar. Kan ej kombineras med Klarna

127 SEK

Expressleverans

210 SEK

 

LEVERANS TILL

NÖJD 

KUNDSERVICE

Vi har mottagit din förfrågan