040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17:00

 
 
 
 
Masker

Maskerad masker

902 produkter
 
FILTER
POPULÄRA TEMAN
Typ av mask
Tema
Fester
Varumärken
Typ av dekoration
Färger

MASKERADMASKER FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Vill, eller rent av behöver du ändra utseende drastiskt? Är du under tidspress? En maskeradmask är då lösningen. En maskeradmask är perfekt då du vill göra ett stort intryck utan någon som helst ansträngning. En maskeradmask kan också vara grädden på moset som får din maskeraddräkt att bli en riktigt succé. Maskeradmasken är också det självklara valet när din metamorfos är väldigt omfattande. Med en helt täckande maskeradmask kan du göra en så total omvandling att ingen kommer att känna igen dej bakom masken. Vi har några riktigt otäcka masker som är väldigt verkliga, detaljerna är beundransvärda. Kolla in maskeradmaskerna Cyklop, Vrålande demon och Mekaniska Frankenstein. Helt fantastiska, eller hur?


MASKERADBAL

Du har säkert haft turen att gå på en hel mängd olika maskerader och temafester. Hur är det med en maskeradbal? En maskeradbal är perfekt om du älskar glamour och uppskattar ansträngningen i att klä upp sig riktigt elegant. En maskeradbal görs underbar och mysteriös med hjälp av vackra små maskeradmasker. Ofta användes den varianten som täcker ögonen och kinderna, de är ofta brydda med paljetter och fjädrar. Om du vill ha en riktigt autentisk maskeradbal som på samma gång tar dej tillbaka i tiden råder vi dej till att spana in våra maskeradmasker inspirerade av 1800-talets Venedig.
Om du vill ha lite vidare inspiration kan du kolla på filmen Marie Antoinette. För att återskapa de extravaganta, chica och eleganta festerna behöver du några saker: Maskeradmasker, imponerande maskeradklänningar, stort hår, små Makaron bakverk och mängder av champagne. Eller så kan du göra en budget- och barnvänlig version med mazariner och lemonad. Är alla ombord på tidsmaskinen? Nu åker vi!

Sortera enligt:
123...19>>
 
 
123...19>>

Vi är rätt nöjda över att ha ett så stort utbud maskeradmasker. Om du söker efter en superhorror maskeradmask så har vi den, om du söker efter kändismasker så har vi dem, om du söker efter den elegantaste av de eleganta maskeradmaskerna så har vi den också, och allt där emellan. Vad vi är ännu gladare över är att vi har dem för så små priser. Du kan hitta maskeradmasker som är som rena konstverk, vi har till och med en hel del maskeradmasker som är handmålade. Ändå är våra produkter aldrig förstörda av höga priser. Vi har maskeradmasker för varje tillfälle och till det bästa priset på nätet. Kom igen, börja surfa! Låt dej inspireras!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev