040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17

 
 
 
 
Maskeradkläder för par

Maskeradkläder för par

271 produkter
 
FILTER
POPULÄRA TEMAN
Tema
Fester
Varumärken
Färger

DE FINASTE MASKERADKLÄDERNA FÖR PAR!

INGEN IDÉTORKA HÄR! HITTA PARDRÄKTERNA NU!

Vi gillar maskeradkläder, vi gillar att göra saker tillsammans och vi gillar framför allt kärlek. När man mixar ihop allt det, vad får man? Jo, våra maskeradkläder för par! Vi har slängt ihop en hel hög maskeradkläder som matchar och kompletterar varandra. Vad sägs om att vara utklädda till Shrek och Fiona? Kanske du och din partner hellre går till maskeraden som Batman och Robin? Eller är ni ett par härliga knasbollar som dyker upp på grillfesten som Ketchup och Varmkorv? Jag menar, varför inte? Om du inte har en klar maskeradidé riktigt ännu finns det bara en sak att göra – Börja surfa! Du hittar helt säkert något roligt att klä dej och din hjärtevän.


ALLA TYPER AV KÄRLEK: ALLA TYPER AV MASKERAKLÄDER

Vi älskar alla typer av kärlek och av den orsaken hittar du lika många olika typer av maskeradkläder för par på Vegaoo.se som du hittar olika typer av par. Vi uppskattar och hejar på all kärlek: Romantiskt kärlek, präktiga bromanser, BFF-kärlek, syskonkärlek, kärleken mellan föräldrar och barn… Allt! För alla typer av kärlek finns en motsvarande maskeraddräkt. Vad sägs om maskeradkläder som gör er till herr och fru Rubiks kub, ett par söta muffins, Stål tomten och Stål Rudolf, Nyckelpigan och Humlan, ett par Looney toons, Bowlingklotet och käglan eller familjen Banan? Ha lite roligare, älska lite mer!


HITTA MASKERADTEMAT – DELA PÅ KRONANHar du en temafest på agendan? Handlar det om Halloween, en födelsedagsfest, jul, nyår, svensexa, möhippa, påsk eller kanske en studentskiva? Vilken än fest du ska gå på får du inte glömma att ta med det viktigaste: Dina polare! Vi säljer inga vänner online, men däremot har vi maskeraddräkter för par som ger dej och kompisen en make-over från topp till tå! Dyk upp till festen som den dynamiska duo ni verkligen är i Superman och Supergirl™-dräkter, Neytiri och Jake Sully från Avatar™-kostymer, eller kanske rödluvan och den stora stygga vargen och de officiella Village People™-dräkterna är mer i er stil? Vilken maskeraddräkt valet än faller på är det dags att börja planera hur ni ska dela på priset och göra upp ett tidsschema för vem som bär kronan när. Delad glädje är dubbel glädje, även när det kommer till maskerad!


HUR VÄLJER MAN MELLAN ALLA MASKERADKLÄDERNA SOM FINNS FÖR PAR?Vi ber om ursäkt, vi vet att vårt jättelika utbud kan göra det lite svårt att välja maskeradkläder. Men, vi hjälper dej och din kompanjon gärna med att välja!
Vad brukar ni göra tillsammans? Spela TV-spel? Kika in våra maskeradkläder med kända figurer från ert favoritspel. Kollar ni filmer? Varför inte klä ut er till några riktigt häftiga karaktärer som Edward Scissorhands™. Kanske ni gillar att korka några öl och ta det lugnt? Då föreslår vi att ni spanar in maskeraddräkten Stopet och Tunnan. Hur är det med kortspel och online-poker, är det er grej? Varför då inte klä ut sig till hjärterkung och hjärterdam? Gillar ni att slänga ihop lite fredags tacos? Då passar nog vår maskeraddräkt par i Poncho och sombrero som salsan på nachon!

Sortera enligt:
123...6>>
 
 
123...6>>

På Vegaoo.se hittar du nätets största utbud av maskeradkläder, vi har en massa maskeradkläder för grupper och duon. Det här låter dig bli festens bästa maskerad par. Om du är tävlings inriktad och gillar att imponera på vännerna, ja då har du möjligheten att kamma hem priset för partyts hetaste maskerad par med våra pardräkter. Ni vinner priset som kvällens maskerad par genom att klä dig i en pardräkt som imponerar. Det kan vara frågan om pardräkter som är humoristiska, som har fantastiska detaljer eller som är unika och som gjort en kreativ tolkning av maskeradtemat. Låt festen bli extra minnesvärd genom att kamma hem ära och berömmelse som vinnare av kvällens maskerad par. De episka festerna börjar hos Vegaoo.se!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev