040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17

 
 
 
 
Charleston

Charleston Maskeradkläder för barn

5 produkter
 
Du har valt:
FILTER
Fester
Färger

CHARLESTON ÄR HELA FAMILJENSFEST

Kan du dansa Charleston? Inte? Ta då med dej familjen framför Youtube, kolla in en instruktions video, och klicka sedan hem hela familjens Charlestonkläder från Vegaoo.se! Vi har de vackraste charleston dräkterna för barnen, och såklart för dej med. Det är roligt att festa i familj, så att sätta lite krut i benen på ungarna med charlestondans och de vackraste maskeraddräkterna skapar minnen för livet. Dessutom är det ju så bra för barnen att vara uppe och röra på sig, för dej med för den delen, så att ordna en liten Charleston fest gör gått för alla! För ett enormt utbud på charlestonkläder för barn, hitta till Vegaoo.se. Vad än du behöver för att starta familjepartyt så hittar du det hos oss!


CHARLESTONDRÄKTER FÖR BARN ÄR BILLIGT NÖJE

Hos oss på Vegaoo.se hittar du det största utbudet på charlestondräkter för barn. Ta med hela familjen på en tidsresa tillbaka till 20-talet, upplev en riktigt rolig fest tillsammans. Du kan ta tillfället i akt och ge barnen en riktigt rolig lektion om 20-talet, vi garanterar att de kommer att komma ihåg vad du berättar eftersom de med 20-tals maskeraddräkter också får ta del av historien, inte bara lyssna till den. Det finaste med hela den här charlestonfesten för familjen idén är att du kan klicka hem så ofantligt fina charlestondräkter för barn så himla billigt hos oss på Vegaoo. Vi tycker att det är viktigt och roligt att göra saker i familj, så vi krympte priserna så att alla familjer ska ha möjlighet att busa till det på 20-tals vis! Mera Charleston i Sverige, till lägre priser!

Sortera enligt:
 

Charlestontemat är väldigt populärt eftersom det är så otroligt roligt att klä upp sig i glitter och fjädrar. Det här vet även de små. Av den orsaken har vi här på Vegaoo.se samlat våra finaste Charlestondräkter för barn här ovan. Välj och vraka mellan en mängd vackra charlestonklänningar och charlestonkostymer för barn!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev