040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17:00

 
 
 
 
Hippies

Hippiedräkter för barn

21 produkter
 
Du har valt:
FILTER
Fester
Färger

FLOWER POWER FÖR HELA SLANTEN

SNYGGA HIPPIEDRÄKTER FÖR BARN

De färggrannaste kläderna i modehistorian hittas på 60- och 70-talet. Hippiekläderna var väldigt speciella och väldigt annorlunda från modet vi har idag. Av den orsaken är det så himla roligt att klä ut sig till en hippie för maskeraden! Vi här på Vegaoo.se har ett stort utbud av Hippiekläder för barn. De här Hippiekläderna för barnen är färggranna, har roliga vida byxben och ärmar, fransar och allt annat skojigt som Hippien bar! Bara klicka runt bland vårt stora utbud av Hippiekläder för barn för att låta dej inspireras och hitta hippiedräkten just för er familj! För en färggrannare och roligare fest: gå som en Hippie! Mera Flower Power i Sverige, till lägre priser!


HIPPIEDRÄKTER FÖR DE SMÅ

Det är roligt att leka Hippie. Man får vara så färggrann med olika mönster. På Vegaoo.se hittar du nätets största utbud av hippiedräkter för barn. Vi har de brokigaste och de färggrannaste hippiedräkter som förvandlar födelsedagsbarnet till en färgstark solstråle. Hippiedräkterna för barn är bekväma att bära, det handlar ofta om vackra klänningar och byxor som är försedda med resårband i midjan för maximal komfort. Hippiedräkterna för barn brukar också innehålla snygga pannband som är pricken över i:t och ger en riktigt härlig flower power känsla!

Sortera enligt:
 

Snyggaste hippiedräkterna för barnen hittar du hos oss på Vegaoo.se. Hippedräkten är ett välkomment inslag på barnkalaset med sina färggranna detaljer och sina roliga former. Fynda direkt barnens hippiedräkter till ett förmånligt pris!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev