040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17

 
 
 
 
Disco

Discokläder för barn

23 produkter
 
Du har valt:
FILTER
Fester
Färger

ALLA BARNEN DANSAR DISCO

VI HAR DE SNYGGASTE MASKERADDRÄKTERNA

Är din guldklimp en av dem vars höft börjar vicka så fort du sätter igång lite musik? Då har vi det perfekta maskeradtipset för dej! Håll Disco med barnen! Vi har en hel mängds discokläder för barn som gör festen oförglömlig. Barnen tycker ju att det är så roligt med glitter och sånt så discokläder gör dem säkert väldigt ivriga! Ta lillen i famnen och klicka runt på vår sida med det stora utbudet av discokläder för barn, det finns en dräkt i alla smaker! Nu är det dags att visa småttingarna hur man gör boogie! Starta festen med vegaoo.se! Europaledaren på maskerad och party tillbehör online sedan 2007!


BILLIGT BLING BLING

Disco hör till den svenska allmänbildningen varför? Ett ord – ABBA. Sverige är världsmästare på disco och därför är det väl bara rätt att lära upp kidsen i discodans så fort de kan gå. Vi här på Vegaoo.se är stolta över den svenska discon som erövrade världen, så vi tycker såklart att alla svenska barn ska ha möjlighet att danska och sjunga till discolåtarna. Därför har vi krympt priserna på våra discokostymer för barn, nu är priserna pyttesmå! Med Vegaoo.se kör festen igång! Bara välj och vraka bland nätets största utbud, till de lägsta priserna! Mera knattedisco i Sverige, till lägre priser!

Sortera enligt:
 

Snyggaste discokläderna för småttningarna ser du är ovan. Discokläder är perfekt för vilket som helst barnkalas. Det fina med disco är att hela familjen kan klä ut sig tillsammans. Glöm inte familjens minstning, vi har även discodräkter för bebisar. Stort utbud och små priser, det är Vegaoo.se!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev