040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17:00

 
 
 
 
Jul

Juldräkt för barn

56 produkter
 
Du har valt:
FILTER
POPULÄRA TEMAN
Tema
Varumärken
Färger

JULENS MASKERADKLÄDER FÖR BARN

BILLIGA BARNDRÄKTER TILL JUL

Julen närmare sig med stormsteg så det är dags att rulla upp ärmarna och ta tag i julförberedelserna. Julen är vår viktigaste familjehögtid och vi föräldrar är måna om att göra julen magisk för våra små. Magin bakom julen är enligt oss gemenskapen, att högtiden för oss samman. En verkligt stark gemenskap skapas när hela familjen går inför att fira julen fullt ut. Vi har julens maskeradkläder för barn, men också för vuxna. De roligaste julminnena föds i familjen, så varför inte knäppa en julbild att skicka till alla släktingar och vänner, där hela familjen är utklädda i julens teman? Vi har maskeradkläder med jultema för alla smaker: Kanske din ögonsten är förtjust i klassikern ”Snögubben” av Briggs? Vi har en mängd söta snögubbedräkter! Kanske en klassisk tomtenisse är vad som behövs i julklappsverkstaden? Eller är det Rudolf som hjälper dej dekorera pepparkakorna? År det en pepparkaksgubbe som hjälper dej pynta granen? Vi har alla juliga maskeraddräkter för att skapa den där riktigt speciella och minnesvärda julen!


MASKERADKLÄDERNA FÖR LUCIA TÅGET OCH JULSKÅDESPELET

Julen innebär mycket skoj för de små. Varje söndag som adventsljusen tänds blir spänningen och ivern inför julen allt större. I mitten på väntan är det dags att baka lussebullar och pepparkakor. Vilken glädje Lucia sprider, och alla är ivriga på att få vara med i Luciatåget. Vi har juldräkterna för barn för varendaste kotte i lucia tåget. På Vegaoo.se hittar du allt för luciatåget. Vi har luciaskrudarna, luciakronorna, glittret, pepparkaksgubbens dräkt, stjärngossarnas dräkt, Rudolf, och alla andra karaktärer som gör lucia och tärnorna sällskap den här magiska decemberdagen.
Det är inte bara lucia som skapar extra spänning i december, många av våra små deltar på något sätt i skolan eller dagisets julensskådespel. Även för julskådespelet har vi alla juliga maskeraddräkter för barn. Vi har Maria, Josef, de tre vise männen, och alla andra julkaraktärer som brukar figurerar på julfesten. Det bästa av allt är våra låga priser. Alla har möjlighet att ta del av julens magi! Så kära vänner, ha en riktigt god jul!

Sortera enligt:
 
 

Maskeradkläder och maskeraddräkter för barn

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev