040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17:00

 
 
 
 
Halloween

Halloweenkostymer för barn

362 produkter
 
Du har valt:
FILTER
POPULÄRA TEMAN
Tema
Varumärken
Färger

HALLOWEENKOSTYMER FÖR BARN

HALLOWEENKOSTYMERNA FÖR BARN SOM SÄTTER SKRÄCK I GRANNSKAPETI

I Sverige är vi rätt äventyrliga och nyfikna. När en ny tradition knackar på dörren är de många av oss som välkomnar den med öppna armar. Just nu är det många föräldrar som frågar sig om det är okej att fira Halloween med barnen som de gör i Amerika, med att skicka ut ungarna för att knacka dörr i grannskapet. Åsikterna är många. Enligt etikettdoktorn gäller ”Bus på fredag och ljus på lördag”. Vår åsikt är att om det finns möjlighet för våra kära barn att ha roligt och samla på sig några fler fina minnen, då är det värt ett prova på! Så… Bus eller godis?

Vi har halloween kostymer för alla barn. Vi har halloween kostymer för de barn som bestämt sig för att skrämmas ordentligt, men vi har också halloween kostymerna för de barn som är mera intresserade av godiset än att skrämmas. Hos oss hittar du riktigt ruggiga halloweendräkter, men också sockersöta halloween kläder! Kommer grannskapet övertas av Zombien, Häxor, Djävlar, Demoner och Spöken? Vad är din småttings favorit halloween kostym? Vi har allt och lite till!


HALLOWEENS SVARTA MAGI

Vi tycker att det är så himla mysigt när höstmörkret faller och hela grannskapet lyses upp av lyktor. Tycka vad man vill om den amerikanska halloween traditionen, men lillen upplever halloween-nattens magi bland monster och häxor, kanske storasyster eller storebror får låna sin hand åt lillen som klämmer om den hårt i skräckblandad förtjusning.
Vi tycker även att förberedelserna är en av de bästa stunderna när familjen tillsammans får klä ut sig, fnissa åt varandras fånigheter, och uppleva en riktigt halloween-förvandling. Vi har halloween kostymer för både små och stora. Hela familjen hittar vad de behöver till halloween från vår webbutik. Halloween är inte bara ungdomarnas fest, halloween är en mysig familjefest också!

Sortera enligt:
123...8>>
 
 
123...8>>

Maskeradkläder och maskeraddräkter för barn

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev