040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17

 
 
 
 
60-tal & 70-tal

60 - 70-talskläder för barn

35 produkter
 
Du har valt:
FILTER
Fester
Färger

EN FEST SOM ÄR LÄRORIK

60- OCH 70-TALSKLÄDERNA HITTAR DU HÄR

Barnen vill veta om Justin Bieber var populär redan på mamma och pappas tid. Eftersom det knappast är fallet är det väl lika bra att visa barnen vad som var populärt för, du kan ge dem en liten historielektion i hur världen såg ut på 60- och 70-talet, samtidigt som du ger dem ett roligt minne! Vi har maskeraddräkter för barn i tema 60- och 70-tal som gör så att de inta bara lär sig något nytt, men också får vara del av historien. Förklara inta bara för barnen vad Flower Power var, utan visa dem! Låt dem klä sig i de typiska 60- och 70-tals kläder, och låt dem lyssna på lite musik som är typisk för epoken. Det här är garanterat det bästa sättet att lära sig historia!


BILLIGA 60- OCH 70-TALS KLÄDER FÖR BARN

När mamma och pappa bjuder till lite extra blir det alltid ett oförglömligt minne. Vi tycker att det är fantastiskt roligt att lära ungarna om vår historia genom maskerad och lek. För att barnen ska kunna ta del av historien och bli ett med den så erbjuder vi 60- och 70-tals maskeraddräkter för barn till minipris! Det är billigt att ha roligt i familj, och att skapa de där oförglömliga minnena! Hitta hela familjens favoriter 60- och 70-tals dräkter på Vegaoo.se nu direkt! Det finns 60- och 70-tals dräkter för barn i allas smaker. Vi på Vegaoo.se erbjuder nätets största utbud av 60- och 70-tals dräkter för barn, till det lägsta priset! Det har aldrig varit så här roligt och billigt att lära sig historia! Mera 60- och 70-tals dräkter i Sverige, till lägre priser!

Sortera enligt:
 

De snyggaste 70-tals kläderna till maskeraden fyndar du hos Vegaoo.se. 70-tals kläder till maskeraden är extra roliga att bära för de små, för det är sällan kläderna har så mycket färger och former! Vida ärmar och byxben, brokiga mönster och en explosion av färg – det är vad 70-tals kläder till maskeraden brukar innefatta. Kolla också in de roliga overallerna, overallen var typisk på 70-talet, så därför hittar du många olika overaller bland 70-tals kläder till maskeraden. Det är inte så ofta vi nu mera bär overaller, kanske under sommarmånaderna, men i allmänhet är den här typen av 70-tals kläder riktigt ovanliga, och därför är just de här 70-tals kläderna perfekta till maskeraden. Här hittar du också en massa paljettdränkta klädesplagg, det är klart att det ska vara paljetter på 70-tals kläderna till maskeraden! Fynda de snyggaste 70-tals kläderna till maskeraden!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev