040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17:00

 
 
 
 
Smink

Maskeradsmink

735 produkter
 
FILTER
POPULÄRA TEMAN
Typ av smink
Tema
Fester
Varumärken
Färger

MASKERADSMINK FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Maskeradsmink är något alldeles fantastiskt, det något vi har vetat länge, men det har blivit ännu tydligare på senare tid med TV-program som ”Face-off”. Det är ett program där olika make-up artister, vars specialområde är masker och maskerad, tävlar i olika utmaningar. Det är frågan om riktiga proffs, och maskeradsminkningarna de gör är helt galna! Du behöver ändå inte vara ett proffs för att få till en riktigt häftig maskeradsminkning. Vi har ansiktsfärg, kritor, krämer, sprayhårfärg, UV-färger, lösögonfransar, lösnaglar, tatueringar…. Vi har också massor av olika kit som gör det superenkelt för dej att fixa till en sminkning, eller en lösprotes, som ser häftig ut. Vi visar dej också kreativa lösningar som du inte själv tänkt på. Vad tycker du till exempel om att istället för att köpa stora smycken till din farao maskeraddräkt har vi ett kit så att du enkelt kan göra dem som en kroppsmålning istället. Smart, eller hur?


EN HÄFTIG SMINKNING FÖR KVÄLLEN UNIK

Imponera på alla dina vänner med en häftig maskeradsminkning. Maskeradsminkningen är precis som maskeradtillbehören de där små detaljerna som ger maskeraddräkten ett helt annat djup. Det behöver faktiskt inte vara svårt alls att göra en fin maskeradsminkning. Kanske du vill fixa en sminkning till dina barn? Vi har några Videon som kan inspirera om du har lite idétorka.
Du hittar allt du behöver hos oss för att göra en cool maskeradsminkning. Vi ha förutom alla färger också penslar, svampar, lim och flytande latex. Du kan dessutom pröva våra schabloner. De är väldigt lätta att använda, snabbt går det också. Det gör så att din maskeradsminkning ser väldigt proffsig ut, och alla som ser den kommer att tro att det tagit dej en evighet att göra!
Vissa fester är inget utan maskeradsminket. Jag tror du vet vilken typ av fest jag talar om… Just det, UV-Party! Vi har färgerna du behöver, inspiration hittar du som alltid också hos oss. Vi har till och med peruker och maskeradkläder som är perfekta för UV-kvällen, men som alltid med UV-partyt är det sminket som gör den största skillnaden. Vi tycker att UV-partyn är så roliga eftersom din UV-sminket gör så att ansiktet blir helt annorlunda när UV-lamporna tänts.

Sortera enligt:
123...16>>
 
 
123...16>>

Vi tycker att det är roligt att experimentera med maskeradsmink, det är ju faktiskt så nya och fantastiska idéer kommer till liv. Oberoende av vilken typ av fest du har på agendan så har vi sminket, och vi har det för pyttesmå priser. Vi vill att hela Sverige ska ha möjlighet att kludda lite färg i på sig, och det har ni med våra små priser. Fullborda maskeraddräkten, var värd för UV-party, eller bara experimentera lite grand… Vad än det är du vill göra kan vi hjälpa dej med det! Låt fantasin gå vild! Prova att göra en sminkning som ser fantastisk ut, men som är lätt att fixa tack vare våra maskeradsminkkit. Lite mera kludd i Sverige, till lägre priser!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev