040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17

 
 
 
 
20-tal & 30-tal

20-talskläder och 30-talskläder för vuxna

86 produkter
 
Du har valt:
FILTER
Fester
Varumärken
Färger

20-talet rockar! Hitta favodräkten!

I stil med den store Gatsby!

Ibland vill man bara liksom dränka sig själv i glitter och glamour. Det är precis där vår kollektion av maskeraddräkter för 20-tals och 30-talsfest kommer in i bilden. Vi har dräkterna som gör din Gatsby-festidé till verklighet. Speciellt nyår brukar vara höjdpunkt för 20-talsfesterna. Det är klart! Alla vill väl börja det nya året i glitter och glamour! Våra 20-talskläder och 20-talsklänningar är eleganta och stämningsfulla. Vi har 20-tals kläder både för damer och herrar. Tjejerna kan hitta sin dröm charlestonklänning. Killarna kanske suckar först när de hör 20-tal, men faktiskt har vi massa olika 20-talskläder för herrar med! För män är 20-tals gangstern en klassiker, men vi erbjuder också killarna en möjlighet att glittra i kapp med tjejerna. Vi har en hel del maskeradkläder för herrar som också har glitter och strass.


Charleston och flapper girls på liten budget

Det har aldrig varit så billigt att festa så glamoröst! Vi tycker alla varendaste kotte förtjänar lite glitter och glamour, och framför allt att ha roligt och festa. Hitta 20-talsklänningen som gör festen men som är snäll åt börsen! Av den orsaken erbjuder vi nätets billigaste 20-talsdräkter. Bara välj och vraka bland gangstrar, paljetter, fransar, fjädrar - allt till nätets bästa priser! Vi har Great Gatsby kläderna som imponerarar på alla! Det ska va glittrigt, det ska vara kul, det ska vara billigt! 20-tals fest är bäst när alla är med på noterna! Hoppa in i tidskapseln allesamman, nu åker vi tillbaka till det ljuva 1920-talet!

DE SNYGGASTE 20-TALSKLÄDERNAdrömmars 20-talsdräkt. Vi är rätt säkra på att det finns massor av dräkter som motsvarar dina drömmars 20-talsdr. Det svåra kommer vara att bestämma sig för vilka 20-talskläder som får följa med på fest den här gången. Tänk glitter, paljetter, fjädrar, slantar, pärlor… Åh, så härliga 20-talskläderna är! Om man ändå kunde gå iklädd 20-talskläder varje dag… Vad väntar du på? Upptäck 20-talet hos Vegaoo.se!

Sortera enligt:
 
 

Våra vackra 20-talskläder är ena riktiga drömkläder. Nu är det ju faktiskt så att vi alla har väldigt olika drömmar, men vi vågar ändå göra det här uttalandet eftersom vi inte bara har de snyggaste 20-talskläderna, men också nätets största utbud av 20-talskläder. Vi har så många 20-talskläder så det är helt säkert att varendaste kotte hittar sin favorit. Kanske du gillar att vara en fräck gangster? Vi har massor av snygga gangsterdräkter från 20-talet. Kanske du gillar Kabaré? Bli en Kabaré stjärna med 20-talskläder från Vegaoo.se. Vad än du drömmer om har vi allt du behöver för att lyckas med maskeraden! Resan till 20-talet börjar hos Vegaoo.se!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev