040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17

 
 
 
 
Aloha HawaiI

Hawaii Maskeradkläder för vuxna

48 produkter
 
Du har valt:
FILTER
Fester
Varumärken
Färger

VÄLKOMMEN TILL PARADISET – HAWAII-MASKERAD

Känner du dej lite trött på den långa svenska vintern? Längtar du bort, men har inte riktigt till eller pengar till att faktiskt göra resan? Då har vi på Vegaoo.se lösningen för dej! Ordna en Hawaii-maskerad! Bjud in alla dina vänner och be dem att klä ut sig i Hawaii-tema. Pynta hemmet lite snygg och bjud på grillat. När du är omringar av personer iklädda Hawaii-maskeraddräkter, så som halmkjolar, blommor och hawaiiskjortor är det lätt att faktiskt tro att du gjort resan till värmen! Kom ihåg att fixa lais till alla festdeltagare, och att blanda några läckra piña coladas… Festen och semestern kan börja!


BILLIGASTE SEMESTERKÄNSLAN

Vi svenskar gillar ju att resa, men hur man än vänder och vrider på det kostar det alltid en hel del att flyga i väg. För dej som längtar efter semester, men som kanske har lite penga- och tidsbrist är en Hawaiimaskerad den bästa lösningen. När du ordnar en Hawaiimaskerad får du semesterkänsla, och det här trots att du spenderar minimalt med kosing! En Hawaiifest är vinterns mest oväntade fest och dina vänner kommer tacka dej för att du haft en så bra party idé! Det bästa av allt är att det är billigt att göra hemmet till Hawaii! När du handlar hos oss på Vegaoo.se kommer semesterkänslan snabbt och billigt! Vi har alla Hawaiimaskeraddräkter du någonsin kan tänka dej och vi säljer dem för minipris! Mera semesterkänsla i Sverige, till lägre priser!

Sortera enligt:
 

Hitta nätets största utbud av Hawaii kläder som ger dej omedelbar semesterkänsla! Du behöver inte sätta pengar på en dyr flygbiljett, utan kan istället förvandla hemmet till Hawaii för en kväll! Bjud in alla dina vänner och låt dem också klä ut sig i Hawaii kläder för att garantera en episk fest! Tutta på grillen, låt halmkjolarna rassla i vinden och ljudet av läskande dryck som färdas upp längs sugröret skapa den ultimata semesterkänslan. Hos Vegaoo.se hittar du Hawaii kläder i alla smaker! Aloha vänner!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev