Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen
Tillfredsställd eller återbetalas

Herr & Fru Super Mario™ - Pardräkt Vuxna

863 kr momsfritt 1 035 kr
949 kr momsfritt 1 139 kr -10%

Lägg i varukorgen ficheproduit.validermodification
  • Expressleverans från 24 timmar
  • Blixtsnabb leverans med DHL Express!  
  • Säker betalning  

Produktbeskrivning

Produktreferens
4TV9
Kan returneras?
Ja Se returvillkoren
Tillgänglig i

Låt TV-spelet komma till liv!

Herr:

Mariokostymen™ som hör till Marios™ officiella varumärke består av blå-rödoverall med uppblåsbar mage, röd keps, handskar och mustach (skor ingår ej). Overallen är identisk till den vi är van att se i videospelen. Det blådelarna är i fleece och föreställer Marios™ snickarbyxor . På bröstet finns gula låtsasknappar i plast. Dräkten knäpps i ryggen med kardborrband. En uppblåsbar plastmage ingår för att efterlikna Marios knubbiga kroppstyp. Den hängs enkelt på axlarna med remmar. Mario™-kepsen i röd skumjersey har ett rött M på vit botten framtills. De tjocka handskarna är vita. Den kompletterande detaljen är en självhäftande mustach i brun syntetfiber.

Dam:

Mario™dräkten deluxe i dam-modell hör till Marios™ officella varumärke. Den består av Overall, ett par armvärmare, röd keps och lösmustasch på pinne (skor ingår ej). Overallen är gjord i trikå. Tyget är blått och rött. Det är en kortärmad modell. Framtill finns fejkknappar i gul plast. Overallen har resår i ryggen i höjd med midjan och stängs med karborreband. Super Mario-kepsen är i rött skumgummi, med ett rött M på vit botten framtills. De vita handledsvärmarna och en Mario-mustasch i syntetfiber är pricken över i-et på dräkten. Mustaschen är fäst på en genomskinlig plastpinne. 

De perfekta maskeraddräkterna för paret som vill att bli Super Mario™ och gå på äventyr under en maskeradkväll med goda vänner.

Leverans

Leverans till ombud eller hemmet på ca 3 - 5 vardagar med DHL Eco

126 SEK

Leverans till ombud med PostNord ca 5 - 6 vardagar. Kan ej kombineras med Klarna

127 SEK

Expressleverans

210 SEK

 

LEVERANS TILL

NÖJD 

KUNDSERVICE

Vi har mottagit din förfrågan