Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
040-628 6110 - Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen
🎁 Alla våra erbjudanden hittar du här! 🎁

Juldräkter

FYNDA DIN TOMTEDRÄKT

JULKÄNSLA MED SNÖBOLLSEFFEKT

Vi här på Vegaoo.se älskar allt som har med julen att göra. Vi älskar att skotta snö, att krama snöbollar, att bygga snögubbar, vi älskar blöta vantar som torkar i farstun, vi älskar att värma händerna på en varm kopp glögg, vi älskar doften av nybakade pepparkakor och lussebullar, vi älskar apelsiner med kryddnejlikor, vi älskar prasslet av paketpapper, vi älskar barr under bara fötter en söndagsmorgon, vi älskar doften av svavel från en ny brunnen tändsticka och fram för allt älskar vi att spendera tid med våra nära och kära. Som ni märker är det vackraste med julen inte nödvändigt vis något man kan köpa, men vi här på Vegaoo.se har en och annan julöverrasking i vår tomteärm som ger en guldkant till julen. Vi har en massa vackra tomtedräkter och juldräkter som gör julen speciellt både estetiskt och funktionellt. Våra vackra tomtedräkter och juldräkter är gjorda i riktigt härliga material som känns härliga på en skör vinterhud. Våra tomtedräkter och juldräkter finns i så många olika versioner så du hittar något för den elegantaste festen, men också för evenemangen där det är stoj, skoj och rörelse som gäller, som en dag i skidbacken. När det kommer till att välja en tomtedräkt till jul finns det en sak du ska tänka på – stunden efter julmiddagen. Våra mysiga tomtedräkter för både vuxna och barn garanterar dig komfort till julens alla stunder.

TOMTEMOR OCH TOMTEFAR

Att klä ut sig i en tomtedräkt till jul är kanske inte så självklart för alla, men låt oss försäkra dig om att det är en strålande idé. Det har fördelar du omöjligt åstadkommer i en vanlig festklänning eller en vanlig kostym. Våra tomtedräkter för båda barn och vuxna är gjorda av mjuka material som ofta är försedda med resårband i midjan. Glöm bälten och knappar som gnager sig in i den fulla magen efter timmarna runt julbordet. Våra tomtedräkter har samma funktion som juldekoren – de skapar en härligt mysig stämning hemma som har en lugnande effekt på både vuxna och barn. När du ger dig inför att klä dig i en tomtedräkt till jul säger dig hej då till alla tankar som har med jobb och skola att göra, för att istället vara närvarande och tillgänglig för dina nära och kära under de här speciella festdagarna. De allra minsta får också fina minnen från julen när mamma och pappa visar sig vara tomtemor och tomtefar.
visa mer
see more
FILTERS

Du har valt:

Vi har mottagit din förfrågan