Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print Burger
040-628 6110 - Vår kundtjänst hjälper dig Mån-Fre 9-17 på telefon eller mejl: kundservice@vegaoo.se
Kundservice öppen
Nyhetsbrev erbjudande : -15% rabatt på din första order utan minimiköp

Födelsedagsprylar

FÖDELSEDAGSFEST

ORDNA FÖDELSEDAGSKALAS

Har du en födelsedag runt hörnet? Vi här på Vegaoo.se hjälper dig ordna ett oförglömligt födelsedagskalas. Födelsedagsfester är inte bara till för barn, för vuxna är det en ypperlig orsak att ta sig tid att bjuda in vännerna och att äta extra gott. För att skapa en härlig stämning hemma till det här speciella evenemanget har vi en hel massa vackra födelsedagsdekorationer. De här dekorationerna är perfekta för att skapa stämning. Det är rätt vanligt nuförtiden att överraska gästerna med en liten gåva som minne från födelsdagsfesten. I vårt stora utbud finns det en mängd roliga idéer på glasögon, hattar och skoj. Att ha en kalashatt i papp väntades på gästens tallrik är ett sätt att bryta isen och det skapar en riktigt avslappnad och munterstämning till födelsedagfesten.

ALLT TILL FÖDELSEDAGSKALASET

När det kommer till att ordna barnkalas kan det i vissa fall vara självklart i vilket tema kalaset går. Vi här på Vegaoo.se har nätets största utbud av engångsserviser från olika varumärken som gör så att festen kan gå i tema Vaiana, Pyjamashjältarna eller till exempel Ladybug. De här tallrikarna och muggarna gör barnen ivriga, men bäst av allt – du slipper diska! En annan höjdpunkt på födelsedagskalaset är födelsedagstårtan som du med Vegaoo.se hjälp kan dekorera riktigt vackert. Kalaset brukar traditionsenligt avslutas med en fiskdamm. Även här har vi allt man kan behöva för att få napp! Fixa det bästa födelsedagskalaset någonsin med Vegaoo.se!
visa mer
FILTRERA

Du har valt:

Vi har mottagit din förfrågan