040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Måndag till fredag betjänar kundservicen dig 9:00-13:00 & 14:00-17:00.

 
 
 
 
 • Www.vegaoo.se
 • Video
 • Roligaste recepten
 • PÅSK ELLER HALLOWEEN RECEPT HÄXANS FINGRAR
 • PÅSK ELLER HALLOWEEN RECEPT HÄXANS FINGRAR

  DET ULTIMATA RECEPTET FÖR ATT ÖVERRASKA DE SÖTSUGNA GÄSTERNA!

  De här sacksen tar bara några minuter att göra, så du kan ägna din tid åt att göra dej redo inför kvällen istället för att slava i köket. Det här är ett recept som är roligt att göra i familjen eller med vännerna. För att förbereda de här snacksen behöver du

  Mördeg
  Hela skalade mandlar
  Jordgubbssylt


  Förvärm ugnen till 180°C. Sprid ut mördegen på arbetsytan och skär rektanglar som du rullar till små korvar tjocka som ett finger. För över de här degkorvarna på en ugnsplåt klädd med smörpapper. Lämna tillräckligt med mellanrum mellan degkorvarna.
  Skär tre små snitt i vardera degkorv, de ska föreställa fingrets falanger. Mandeln pressar du längst ut på ena änden, den blir alltså häxans nagel, men ta bort den innan du lägger degen i ugnen. Du vill alltså bara skapa "nagelgropen".
  Grädda tills degen blivit lätt gyllenbrun (ca 15 minuter). Ta sedan fingrarna ur ugnen och låt dem svalna. Sätt fingrarna på ett serveringsfat och droppa några droppar jordgubbssylt på ändarna och sätt mandeln i "nagelgropen". Det här är ett riktigt hårresande recept som är perfekt för Påsk eller Halloween! Smaklig måltid!


  Facebook
  Pinterest
  Twitter
  Stäng fönstret
  Ta del av förmånerna
  10%*
  Prenumerera
  på vårt nyhetsbrev