040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Måndag till fredag betjänar kundservicen dig 9:00-13:00 & 14:00-17:00.

 
 
 
 
  • Www.vegaoo.se
  • Video
  • Vi här på Vegaoo.se
  • Biten av en vampyr - Bakom kulisserna med Vegaoo.se
  • BITEN AV EN VAMPYR - BAKOM KULISSERNA MED VEGAOO.SE

    MÅNGA HANDPAR FÖRBEREDER HALLOWEEN PÅ VEGAOO!

    Woohoo! Snart är det Halloween! Vegaoo har fullt upp med allt som ska fixas inför Halloween - årets absolut bästa fest! Följ med Vegaoo.se när en renässans dam gör sig redo för en kväll ute. Hon tar på sig sin finaste klänning och fixar sminket. Väl ute möter hon en mystisk och mycket stilig främling. Han har en otrolig dragningskraft, hon kan inte motstå, hon närmar sig honom, och plötsligt känner hon ett par sylvassa tänder som borrar sig in i hennes hals. Det sista hon hör är stora droppar blod som slås sönder mot golvet...

    Om du någonsin undrat hur vi fixar de vackra bilderna vi har på hemsidan så hittar du svaret här! Filmen är filmad i vår egen in-house fotostudio. Här ser du vår fotograf i full action! Han fotograferar både damen i nöd, och den hungriga Vampyren! Som du märker behövs det en hel del samarbete för att plåta lyckade bilder. 

    Blev du inspirerad av den här videon? Här under ser du alla produkter som behövs för att återskapa den dramatiska scenen vi beskrev. Allt du behöver för att skapa en oförglömlig Halloweenkänsla hittar du hos oss på vegaoo.se!


    Facebook
    Pinterest
    Twitter
    Stäng fönstret
    Ta del av förmånerna
    10%*
    Prenumerera
    på vårt nyhetsbrev