040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17

 
 
 
 
Djur

Djurmasker

95 produkter
 
Du har valt:
FILTER
Djur
Typ av mask
Fester
Varumärken
Färger

MASKERADMASKER SOM IMPONERAR

MASKEN FÖRVANDLAR DIG PÅ NOLLTID

Maskeradmasken är en riktig klassiker. En klassisk maskeradmask är den från Venedig som kungligheten bar under sina maskeradbaler. Maskeradmasken idag är mycket mer än så: Modern teknik gör det möjligt att med enkla medel helt och hållet förvandla sig. Vi på Vegaoo har en kollektion av maskeradmasker i djurtema som är häpnadsväckande. Våra maskerade masker får dig att förvandlat till en varg, en kyckling, en apa, en tiger… Till vilket djur som helst! Det fina med våra maskeradmasker att en så fullständig förvandling uppnås så lätt! Bara dra på dig maskeradmasken, vips, så är du dig favvo-djur!


BILLIGA MASKERADMASKER

En mask är det mest klassiska inslaget på en maskerad. Det finns en orsak till att masken är så populär. Utan strul och för ett minipris kan du uppnå den största möjliga transformationen, allt bara med en vanlig maskeradmask. Bara dra masken över huvudet, och de övriga maskeradgästerna kommer att ha problem att identifiera dig vilket såklart är idéen med maskeraden. Med våra snygga maskeradmasker förvandlas du till ett djur på nolltid, och du behöver inte lägga ut en hel massa pengar. Du hittar masker i många olika prisklasser. Upptäck nätets största utbud av maskeradmasker, till minipris från Vegaoo.se.

DJURMARKSER FÖR STORA OCH SMÅ

Vi på Vegaoo.se är ena riktiga djurfantaster. Vi bara älskar djur. Av den orsaken har vi skaffat ihop ett otroligt stort utbud av djurmasker. Vi har djurmasker för både stora och små, och vilket än ditt favvodjur är hittar du masken hos oss! Att klä ut sig med en djurmask är fantastiskt enkelt och billigt! Om du gillar att festa men inte känner för att spendera mycket pengar eller tid, då är en djurmask per perfekt för just dig! Hela familjens maskeradmasker i djurtema hittar du från Vegaoo.se! Bara klicka hem en mask, trä den över huvudet och du är redo för party! Mera djurmasker i Sverige, till lägre priser!

Sortera enligt:
 
 

Maskeradmasker är var hela fenomenet maskerad började. Maskeradbalerna skulle i den tidiga historien ha varit som vilken som helst bal, om det inte vore för maskeradmaskerna. Maskeradmasker är så trevliga eftersom de låter dig bli nästan omöjlig att känna igen, även om det är helt utan ansträngning att klä ut sig i en mask. Maskeradmasker i djurtema är extra roligt eftersom så många av oss är stora djurfantaster, när vi var barn var det lika självklart att ha ett favoritdjur som det var att ha en favoritfärg. Vegaoo.se har ett enormt urval av maskeradmasker i djurtema. Välj bara vilken din favorit djurmask är och klicka hem den på nolltid! Ett stort utbud av djurmasker till minipris från Vegaoo.se!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev