040 628 6110
 Kundservice öppen  Mera information
 
 
 
 

Idag betjänar kundservicen dig mellan 9-13 / 14-17:00

 
 
 
 
Hattar

Maskeradhattar för halloween och fester

724 produkter
 
FILTER
POPULÄRA TEMAN
Typ av hatt
Tema
Fester
Varumärken
Typ av dekoration
Färger

MASKERAD FRÅN TOPP TILL TÅ: FESTLIGA MASKERADHATTAR

FIXA DRÄKTEN, GLÖM INTE KNOPPEN!

Låt oss vara ärliga: Det är alldeles för lite plommonstop och cylinderhattar i dagens mode. Som tur kan du ordna en maskerad eller temakväll när som helst, och därför ha orsak till att bära dessa supereleganta huvudbonader. Men du vet mycket väl att hatt världen är större än så, men som tur är maskeradvärlden ännu större! Vi har maskeradhattar för alla huvuden och alla tillfällen. Vi har uniformshattar, spetsiga hattar, små hattar, stora hattar, hjälmar, mössor, stråhattar, hattar med öron, hattar med hår och såklart eleganta hattar. Vi har till och med hattar som inte är hattar utan kalkoner!


ROLIGA HATTAR, ÄNNU ROLIGARE PRISER!

Oberoende om du är den som är 100% dedikerad till maskeradtemat och vill fullborda din maskeradkostym med den perfekta maskeraddräkten, eller om du är den som tar den enkla utvägen och kläder dej enbart i maskeradhatt, har vi precis vad du behöver. En maskeradhatt gör väldigt mycket även om det kan verka som om den bara är ett litet maskeradtillbehör. Men tänk efter, de andra gästerna kan inte undgå att se hatten. Tittar de på dej, ser de hatten. Desto större hatt du väljer, desto säkrare kan du vara på att din hatt får uppmärksamhet. Om du också har en maskeraddräkt kan det vara bra att tänka på balansen så att inte maskeradhatten tar all uppmärksamhet. Välj då en som kompletterar dina maskeradkläder. Så det är bara att tuta och köra! Pryd knoppen, priset är toppen!

Sortera enligt:
123...16>>
 
 
123...16>>

Välkommen till den galne hattmakaren! Eftersom hattar har blivit något av en raritet i det vardagliga klädmodet i våra länder (vi snackar riktiga hattar, inte yllemössor), har det blivit en riktig festsymbol. En maskeradhatt är ett väldigt lätt sätt att visa att man deltar i olika evenemang som parader och festivaler. En maskeradhatt hjälper till att skapa en festligstämning och gör att man vågar släppa lös. Maskeradhattar är också ett perfekt sätt att visa sin tillhörighet till en grupp. Om du gillar att följa ditt favoritlag live finns det inget som bättre kommunicerar din support för spelarna än en jättelik maskeradhatt i favoritlagets färger. Det finns heller inget bättre sätt att låta alla och en var se att du är en rolig prick med humor, än att bära en fånig och rolig maskeradhatt med stolthet. Bjud till skratt, vi har din nästa maskeradhatt!

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev