040 628 6110
 Kundservice öppen   Mera information
 
 
 
 

Vi betjänar dig på vardagar mellan 09:00 - 17:00

 
 
 
 

Festliga dekorationer

2288 produkter
 
FILTER
Alla dekorationer
Tema
Fester
Varumärken
Färger

HUR ANVÄNDER MAN FESTDEKORATIONERA PÅ BÄSTA SÄTT

Du kommer att lägga märke till att det finns en hel mängd festdekorationer att välja mellan, även efter att du valt tema. Så hur går man tillväga för att få det mesta ur sina festdekorationer? Vi har några tips. Oberoende om du ordnar temafest, födelsedagskalas eller maskerad hemma hos dej eller i en hyrd lokal finns det ett par saker att tänka på. Var vill du att gästerna ska röra sig, det vill säga, var vill du att festen ska äga rum? För många av oss är nog vardagsrummet den plats som rymmer en fest bäst. Genom att koncentrera dina dekorationer till ett rum undviker du också spridning av gästerna. Det är alltid roligare att ha alla på ett och samma ställe, minglet blir bättre och stämningen med! Med hjälp av festdekorationer kan du pynta ditt hem på ett sätt som vägleder gästerna: Några girlanger i entrén, lite pynt i hallen till toan, och massor i rummet där du vill att festen ska ske.
Ett annat ställe som förtjänar många partydekorationer är buffén, för du hade väl tänkt bjuda gästerna på något gott? Med ett par dukar i lämpligt tema får du en bra bas för buffén. Sen kan du låta fantasin gå vild. Girlanger och väggdekorationer är alltid uppskattade och gör mycket för stämningen. Ställ fram serveringsfaten på buffen så du ser hur det ser ut, och dekorera utgående från det. Det blir jättebra!


FIXA FESTDEKORATIONERNA, HA ÄNDÅ PENGAR ÖVER

För en del av oss är dekorerandet nästan den största tjusningen med att ha fest. Det är ju så roligt att hänga festdekorationer lite här och där, med hjälp av familj eller vänner. Vi vill göra det här glädje momentet ännu roligare, genom att eliminera oron för vad kalaset till slut blir att kosta. Vi har minipriser för att maxa ditt nöje. Också lillprinsens och Lill Prinsessans födelsedagsdekor hittas hos oss för ett pyttelitet pris. Det är bara att sätta i gång att surfa. Kom ihåg att din fantasi är den bästa kompanjonen. Med våra festdekorationer till minipriser kan du vara värd eller värdinna för festen som alla kommer att prata om. Det är dags att skapa de där oförglömliga minnena nu. Mera festligt dekorerade vardagsrum i Sverige, till mindre priser!

Filtra enligt :
123...48>>
 
 
123...48>>

VILKA FESTDEKORATIONER SKA MAN VÄLJA?
Om det är din tur att vara värd eller värdinna för en temafest hjälper vi dej gärna på traven. Undrar du hur man får till en riktigt bra stämning som garanterar att temafesten blir en fullträff? Jo, det är ganska enkelt. Dina gäster kommer direkt i feststämning när du sett till att använda de rätta festdekorationerna. Vi har festdekorationer för varje tema, och du har möjlighet att vara riktigt kreativ.
Har du bestämt temat för festen? Inte? Okej, i bland kan själva festdekorationerna bli den bakomliggande inspirationen. Du kan surfa runt bland våra festdekorationer och visualisera hur de fungerar i ditt hem eller i festlokalen. Om du börjar känna dej ivrig vet du att du hittat rätt tema. Här är några exempel på festdekorationer som kan inspirera temakvällen: kofettikanoner, piñatas, LED-ballonger och brottsplatstejp. Har du fått några idéer nu

Stäng fönstret
Ta del av förmånerna
10%*
Prenumerera
på vårt nyhetsbrev